Tekmovanje
Rezultati tekmovanja PDF natisni E-pošta

Rezultati 12. tradicionalnega tekmovanja RoboFest2019:
http://roboliga.scv.si/tekma/index.php?s=r

Na spletni povezavi si lahko ogledati tudi nekaj utrinkov iz tekmovanja. 
http://ers.scv.si/sl/novice/drzavno-tekmovanje-robofest-2019/

Hvala vsem za udeležbo in veliko novih uspehov pri pripravi robota za naslednje tekmovanje. 

 
REGIJSKO IN DRŽAVNO TEKMOVANJE V ROBOTIKI 2019 PDF natisni E-pošta

Znanje - pot do uspeha

V šolskem letu 2018/19 bomo nadaljevali tradicijo organiziranja tekmovanj iz robotike za učence in dijake. Na Elektro in računalniški šoli Šolskega centra Velenje bo že tradicionalno potekalo regijsko tekmovanje za osnovnošolce, kjer učenci tekmujejo v kategoriji RoboSLED z roboti, kateri sledijo črti in RoboCupJunior – RoboREŠEVALEC A, kjer roboti rešujejo zastavljene probleme. Istočasno bo potekalo državno tekmovanje v vožnji po labirintu za srednješolce - RoboERŠ 2019.

Tekmovanja – državno za srednješolce in regijsko za osnovnošolce bodo potekala v četrtek, 11. aprila 2019, s pričetkom ob 10.00 v prostorih MIC Velenje, Koroška 62a.

Najboljši učenci in dijaki se bodo udeležili državnega tekmovanja LEGOBUM in RoboT v V upanju, da si tudi vi želite uspešno pot v prihodnost, vas vabimo, da se nam pridružite na 12. državnem tekmovanju za dijake in prav tako 12. regijskem tekmovanju za učence.

Mentorji lahko izvedejo prijave preko spletne strani http://roboliga.scv.si/prijave/

 
Nova pravila za letošnje tekmovanje RoboCupJunior PDF natisni E-pošta
Želimo vas opozoriti, da so v razdelku Pravila (http://www.robobum.um.si/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=32) objavljena tudi nova pravila za letošnje tekmovanje RoboCupJunior.
 
Tekmovanje (v živo) PDF natisni E-pošta